Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που κάποιος πελάτης έχει αποκλειστική συνεργασία με άλλον ταχυμεταφορέα μπορούμε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας να αποστείλουμε τα προϊόντα με την εταιρία που επιθυμεί.

Με πρακτορείο μεταφορών: Το κόστος παράδοσης συσκευών μεγάλου όγκου ή βάρους που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (εκτός courier) είναι υπολογισμένο μόνο για: Αθήνα 18€.
Στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή. Σε άλλους προορισμούς όπου μεσολαβεί και δεύτερη μεταφορική, θα υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις που εξαρτώνται αποκλειστικά από τη μεταφορική εταιρεία, αφορούν παράδοση επί του πεζοδρομίου, επιβαρύνουν τον πελάτη και πληρώνονται κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για την εκτίμηση κόστους για κάθε περιοχή συγκεκριμένα, θα ενημερώνεστε από εμάς με αποστολή e-mail ή τηλεφωνικά μετά από κάθε παραγγελίας σας.

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα τους και υπολογίζεται σε 2-9 μέρες για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που μια παραγγελία για συγκεκριμένους λόγους δε μπορεί να επιτευχθεί, το www.koukakisclima.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να διευκρινίσει αν ο πελάτης επιθυμεί την ολοκλήρωση της.